October 6

13 comments

Genomic Imprinting & Epigenetic Change

By heheals

October 6, 2020
๐‰๐จ๐ข๐ง ๐จ๐ฎ๐ซ “๐‹๐ˆ๐•๐„ ๐Ž๐๐‹๐ˆ๐๐„ ๐‚๐‹๐€๐’๐’๐‘๐Ž๐Ž๐Œ ๐‚๐Ž๐”๐‘๐’๐„”
๐Ÿ๐จ๐ซ
๐Ÿ‘‰ ๐๐ž๐ฐ ๐๐š๐ญ๐œ๐ก๐ž๐ฌ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ƒ๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐‚๐’๐ˆ๐‘ ๐๐„๐“ ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž ๐’๐œ๐ข๐ž๐ง๐œ๐ž๐ฌ ๐š๐ซ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐Ÿ๐ซ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ”๐ญ๐ก ๐‰๐ฎ๐ฅ๐ฒ, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ‘‰ ๐๐ž๐ฐ ๐๐š๐ญ๐œ๐ก๐ž๐ฌ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐†๐€๐“๐„ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐๐ข๐จ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ฒ & ๐‹๐ข๐Ÿ๐ž ๐’๐œ๐ข๐ž๐ง๐œ๐ž๐ฌ ๐š๐ซ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐Ÿ๐ซ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ”๐ญ๐ก ๐‰๐ฎ๐ฅ๐ฒ, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ
๐Ÿ‘‰ ๐‰๐จ๐ข๐ง ๐“๐ž๐ฌ๐ญ @๐Ÿ๐Ÿ“๐ŸŽ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐‰๐ฎ๐ง๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐‚๐’๐ˆ๐‘ ๐๐„๐“ ๐„๐ฑ๐š๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง
๐ฏ๐ข๐ฌ๐ข๐ญ ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐ญ๐ซ๐ข๐ฒ๐š๐ฆ๐›๐š๐ค.๐จ๐ซ๐ 

๐ˆ๐ง ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐‚๐ฅ๐š๐ฌ๐ฌ๐ซ๐จ๐จ๐ฆ ๐œ๐จ๐ฎ๐ซ๐ฌ๐ž, ๐’๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐š๐ซ๐ž ๐š๐ฎ๐๐ข๐จ-๐ฏ๐ข๐ฌ๐ฎ๐š๐ฅ๐ฅ๐ฒ ๐œ๐จ๐ง๐ง๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ ๐๐ฎ๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐œ๐š๐ญ๐ž ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐ฎ๐ฌ (๐๐Ž๐“ ๐•๐ˆ๐€ ๐‚๐‡๐€๐“)
๐๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐ฏ๐ข๐ฌ๐ข๐ญ: ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐ญ๐ซ๐ข๐ฒ๐š๐ฆ๐›๐š๐ค.๐จ๐ซ๐ 
๐œ๐š๐ฅ๐ฅ ๐š๐ญ: +๐Ÿ—๐Ÿ-๐Ÿ—๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ—๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ, +๐Ÿ—๐Ÿ-๐Ÿ•๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ•๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘๐Ÿ‘, +๐Ÿ—๐Ÿ-๐Ÿ—๐Ÿ—๐Ÿ‘๐Ÿ”๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’๐Ÿ–๐Ÿ“๐Ÿ•

Triyambak Life Sciences is learning platform for CSIR-NET, GATE & IIT-JAM Life Science and Biotechnology.
We provide best of knowledge from books written by renounced authors. We quote Lehninger (Biochemistry), Watson (Molecular Biology), Lodish (Molecular Biology), Gilbert (Developmental Biology ) and many more authors to give in-depth insight of subjects such as #Biochemistry, #Molecular_Biology, #Ecology, #Evolution, #Immunology, #Genetics #Developmental_biology

source

heheals

About the author

Leave a Replโ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹y

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Thank you so much sir …waiting for your lectures and looking forward for more awesome lectures like this and also like previous one. Thanku once again. And please sir don't stop lectures. Your selfless service provides benefit to many students.๐Ÿ™‚

  2. เคธเคฐเฅ เค†เคช genetics เค•เฅ‡ concept เค•เฅ‹ เคฆเคฟเคฎเคพเค— เค•เฅ‡ เค…เค‚เคฆเคฐ เคชเคนเฅเคเคšเคพ เคฆเฅ‡เคคเฅ‡ เคนเฅˆเค‚

  3. One of my favorite lecturers of TLS. He always tries to challenge the students by testing them with less-known concepts or twisting well-known concepts in a tricky/complicated way. I like it when I can answer his questions… but I love it when I cannot! That is what learning is. Thank you Sir.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Never miss a good story!

 Subscribe to our newsletter to keep up with the latest trends!